Tashmë janë kthyer në traditë takimet e z. Robert White, përfaqësues i “Peace Corps”, në shkollat e bashkisë.
Ishim me vogëlushët e Luarit dhe Marinzës.
Nxënës të përgatitur dhe të etur për më shumë dije.

 

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).