Bashkia Roskovec ka filluar nga puna për pastrimin e kanalit kullues në lagjen Drizë, Njësia Administrative Kuman, me gjatësi 2.1 km.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të kësaj zone dhe prodhimit bujqësor vendas.
#Në_Ndihmë_Të_Fermerëve
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).