Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nxënësit e komunitetit Rom pajisen me mjete shkollore nga programi “Romacted”

Në kuadër të Programit të Këshillit të Evropës Romacted dhe zbatimit të aksionit të emergjencës si përgjigje ndaj pandemisë së COVID 19 , tashmë 35 nxënës të komunitetit Rom janë pajisur më të gjtha mjetet shkollore për të patur një arsim më cilësor.
✅Nga takimet e Grupit Komunitar të Veprimit dhe Grupit Institucional të Punës në Bashkinë Roskovec, u identifikua si ndërhyrje e nevojshme pajisja e nxënësve me mjete shkollore, duke i ndërgjegjësuar më shumë dhe nxitur drejt arsimit, si e vetmja rrugë për një të ardhme të sigurt.
#Romacted
#PromovimiQeverisjesDemokratike
#BashkiaRoskovec[lsvr_gallery images=”11791,11792,11793,11794,11795″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery images=”11797″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x