Ditën e djeshme më datë 17 qershor u zhvillua ndeshja e futbollit midis ekipeve të Njësive Administrative Strum dhe Kurjan e cila u zhvillua në fushën e sportit Suk 1.
Ndeshja u ndoq me interes të lartë dhe nga vetë Kryetarja e bashkisë Roskovec zj. Majlinda Bufi. Loja u zhvillua korrekte dhe përcolli emocione tek sportdashësit. Në përfundim fitoi skuadra e Kurjanit me rezultatin 2- 4.
I urojmë suksese djemëve në ndeshjet e ardhshme.

#Kupa_24_Korriku

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).