Vazhdon puna për mbrojtjen e stacionit të pompimit të Jagodinës, nga vërshimet e lumit Seman.
Ky stacion do të mundësojë mbulimin me vaditje në të gjithë sipërfaqen e kësaj zone, duke rritur njëkohësisht cilësinë dhe sasinë e prodhimit jo vetëm në sera.
Zgjidhje përfundimtare, për një problem emergjent.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).