Mirëmëngjes
Ditë e re, punë të reja.
E nisim ditën sot në rrugën e Kumanit, ku filloi ndërtimi i trotuarëve në pjesën vijuese të segmentit rrugor.
Për një standard dhe investime të qëndrueshme.✔

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).