Banorët e Marinzës ditën e djeshme u njohën me zbatimin e buxhetit të Bashkisë për vitin 2018 dhe investimet e planifikuara për tu zhvilluara në vazhdim.
Llogaridhënia është themeli i një qeverisje dhe shoqërie demokratike.
#egjithëvëmendjapërju

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).