Vazhdon rikualifikimi urban në brendësi të lagjes “Ish ndërmarrja bujqësore”.
Ndërhymë për të bërë të mundur zgjerimin e rrugës dhe shtrimin e trotuarëve. Punimet do të pasojnë me një projekt të plotë me rrugë të asfaltuar, ndriçim e gjelbërim.
#çdo_ditë_për_Roskovecin

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).