“Fjala Artistike” ishte aktiviteti i radhës në kuadër të Muajit të Letërsisë, i organizuar nga shkolla 9- vjeçare “Alush Grepcka” në ambientet e Pallatit të Kulturës, Roskovec.
Emocione të papërsëritshme përcollën artistët e vegjël tek të gjithë të pranishmit të cilët e kishin tejmbushur sallën.
Gjyshërit dhe prindërit prisnin me padurim kur vogëlushët e tyre dilnin në skenë.
Fëmijë nga klasa e parë deri në klasën e nëntë recituan, kënduan dhe dramatizuan pjesë të ndryshme nga shkrimtarët më të njohur.
Krenarë për këta fëmijë të cilët do të jenë e ardhmja e vendit tonë.
Mirënjohës dhe falenderues për mësueset organizatore znj. Mimoza Xhindi, znj. Burbuqe Plaka dhe gjithë stafin e mësueseve të sektorit të letërsisë. 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).