Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Majlinda Bufi, Kryebashkiakia e suksesshme

Ndryshimet, investimet që janë realizuar në këto dy vite qeverisje , nuk i vëmë re vetëm ne që i prekim dhe i jetojmë nga afër. Angazhimi maksimal i Kryetares së bashkisë znj. Majlinda Bufi për ta përmirësuar dhe për të promovuar vendin tonë është vënë re kudo.
Kush është gruaja që ndryshoi Roskovecin, Majlinda Bufi Kryebashkiakia e suksesshme.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *