F A L E M I N D E R I T !🙏
📌 Roskoveci tregoi edhe një herë qytetari duke i’u përgjigjur menjëherë thirrjes së bërë një ditë më parë për t’ju ardhur në ndihmë familjeve të dëmtuara prej tërmetit👏
📌 Faleminderit🙏 të gjithë banorëve, bizneseve, donatorëve , shkollave dhe qendrat shëndetësore të Bashkisë Roskovec që ndihmuan duke dhënë kontributin e tyre me paketa ushqimore e higjenike, veshmbathje e batanije, të cilat janë nisur sot drejt pikave të grumbullimit për famijet në nevojë të zonës së Durrësit dhe Tiranës.
📌 Bashkia Roskovec do të vazhdojë të qëndrojë e hapur për të gjithë ata të cilët duan të kontribuojnë sipas mundësive dhe dëshirës në ditët në vijim.
Pafundësisht mirënjohje për solidaritetin e treguar në këto ditë të vështira!🙏
#Solidaritet🙏
#Tëgjithëbashkënemundemi🙏

#Mirënjohjedhefalenderimetëpërzemërta🙏

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).