Sot, Dita Ndërkombëtare e Romëve.
Në kujtim të kësaj dite, Bashkia Roskovec organizoi një aktivitet gjatë të cilit u tregua historia e Romëve, himni dhe traditat e tyre.
Himni, muzika tradicionale dhe lojrat e shpejtësisë ishin ato të cilat ngritën publikun në këmbë.
I pranishëm në këtë aktivitet ishte N/Kryetari i Bashkisë z. Isa Hoxha i cili uroi komunitetin Rom në këtë ditë të shënuar dhe shprehu se : “Bashkia Roskovec do të punoj për të avancuar përfshirjen sociale të komunitetit Rom dhe për ti mundësuar aksese më të mirë në shërbime dhe në punësim”.
Të gjithë mund të kontribuojmë për një shoqëri më gjithëpërfshirëse.
#Dita_Ndërkombëtare_e_Romëve

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).