Në çdo 8 maj, përkujtohet Dita e Luftës kundër Talasemisë. Në këtë ditë, kujtohen të gjithë ata fëmijë, adoleshentë dhe të rritur, që përballen me këtë sëmundje për shumë vite, kudo nëpër botë.
Të ndihmojmë fëmijët talasemikë të krijojnë dita- ditës shpresën për të jetuar, ishte qellimi i kësaj nisme të ndërmarr nga Bashkia Roskovec në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Fier.
Këtij akti human iu bashkuan : Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi, staf i Bashkisë dhe qytetarë, të cilët u paraqitën pranë Pallatit të Kulturës Roskovec ku ishte ngritur dhe përgatitur mjedisi për dhurimin e gjakut.
Sot mundëm të shpëtonim jetën e dikujt.
Edhe Ti mundesh. 💪
Jo vetëm sot, çdo ditë ne mundemi!👏
#DitaBotëroreTalasemisë
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).