Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike Roskovec

Janë drejt fundit takimet publike të zhvilluara në kuadër të proçesit të iniciuar nga bashkia Roskovec “ Buxhetimin me Pjesëmarrje për vitin 2018”.
Në ambientet e Pallatit të Kulturës u zhvillua sot dëgjesa me komunitetit e Roskovecit. Në të gjitha takimet e zhvilluara deri më tani vihet re dukshëm se komuniteti është shumë i interesuar për t’u përfshirë në proçesin e buxhetimit. Ky ishte qellimi që bashkia Roskovec filloi këtë proçes: Rritja e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimarrjen e bashkisë rreth buxhetit.
Këtë takim e drejtoi Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi. Të pranishëm gjithashtu ishin dhe Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, përfaqësues të Këshillit Bashkiak z. Elmaz Çepele, z. Kudret Kuka, përfaqësues nga drejtoritë e bashkisë dhe sigurisht qytetarë, fermerë e biznese.
Për punët e mira të realizuara në Roskovec dhe jo vetëm, nuk ka nevojë për fjalë.
Por akoma kemi shumë punë të cilat duhen përmirësuar dhe për këtë jemi të vetëdijshëm.
Të gjitha problemet që qytetarët shpalosën në këtë takim u mbajtën shënim dhe në fazën e dytë të përgatitjes së buxhetit, do të përcaktohen projektet prioritare për secilën zonë.

[lsvr_gallery images=”6357,6358,6359,6360,6361,6362,6363,6364,6365,6366,6367,6368″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x