Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Young Leaders Of Roskovec

Ditën e sotme ashtu dhe siç ishte lajmëruar grupi më i ri “Young Leaders of Roskovec” me nismën e veçantë të z. William Burchell përfaqësuesit të Peace Corps, dhuruan disa libra për Bibliotekën Publike Roskovec.
Të rinjtë shkruajtën nga një dedikim në secilin libër.
Kjo është një nismë për t’u marr shembull nga të gjithë ne.
Një falenderim i veçantë i shkon fëmijëve pjesëmarrës dhe sigurisht z. Burchell për kontributin e paçmueshëm nga ana e tij .
[lsvr_gallery images=”4876,4877,4878,4879,4880,4881,4882″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *