Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

VITI I RI MËSIMOR- OBJEKTIVA DHE VIZIONE TË REJA

Si kudo edhe në shkollat e Bashkisë Roskovec filloi viti i ri mësimor. Rrugët gjallëronin nga zërat e fëmijëve dhe prindërve që shoqëronin fëmijët e tyre në shkolla. Më të gëzuar janë vogëlushët që sot për herë të parë u ulën në bangat e shkollës. Gjallëri të veçantë kishte në gjimnazin “Adem Vrapi” Roskovec. Prej orës 8 atmosferën e gëzuar të fëmijëve e rritën edhe tingujt muzikor. Nxënës, mësues e prindër ishin përfshirë në këtë mjedis të bukur. Mes tyre ishte e pranishme edhe kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda BUFI e cila transmetoi mesazhin e urimit për vogëlushët, nxënësit, prindërit dhe mësuesit. Ajo premtoi se pushteti vendor ashtu si deri më sot, do të jetë pranë shkollës duke plotësuar kushtet optimale për zhvillimin e procesit mësimor. Në këtë ceremoni mori pjesë edhe zëvendëskryetarja e Bashkisë zj. Bardha Begaj.
Një cerëmoni e tillë u zhvillua edhe në shkollën 9- vjeçare “Alush Grepcka” ku ishte i pranishëm zëvendëskryetari i Bashkisë z. Isa Hoxha dhe në shkollën “Goja e Artë” ku i pranishëm ishte zëvendëskryetari tjetër i Bashkisë z. Jorgo Begaj.
Ceremoni festive u organizuan në çdo shkollë të qytetit dhe fshatrave që përfshin territori i Bashkisë Roskovec.

 
PERSHENDETJA E KRYETARES SE BASHKISE ZJ. MAJLINDA BUFI PER FILLIMIN E VITIT TE RI MESIMOR

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *