Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vijon puna nga Ndërmarrja e Pastrim Gjelbërimit

Aktualisht, në të gjithë territorin e Bashkisë Roskovec, vazhdon puna për ofrimin e shërbimeve publike prej Ndërmarrjes së Pastrim Gjelbërimit.
📌Në Njësinë Administrative Strum, përkatësisht ne fshatin Suk 1, pranë lapidarit të ngritur në përkujtim dhe nderim të batalionit partizan “Tofik Lapani”, ka përfunduar sistemi i lulishtes, si dhe pastrimi total i ambienteve përreth tij.
📌Ndërkohë, në fshatin Arapaj, ka nisur mbushja dhe sistemimi i pjesës anësore të trotuarit.
Për Ndërmarrjen e Pastrim Gjelbërimit puna do të vazhdoj me po të njejtat ritme pavarësisht temperaturave të larta të stinës, duke garantuar një shërbim cilësor për çdo banorë të komunitetit.
#NdërmarrjaePastrimGjelbërimit
#Shërbimepublikedhepunëcilësore
#Punavazhdon
[lsvr_gallery images=”10814,10815,10816,10817″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *