Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vendimi i Këshillit Bashkiak për buxhetin e vitit 2020 dhe kalendari i menaxhimit të tij.

IMG-20200110-WA0034 IMG-20200110-WA0035 IMG-20200110-WA0036 IMG-20200110-WA0037 IMG-20200110-WA0038 IMG-20200110-WA0039

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *