Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vazhdon pastrimi i kanaleve

Në Njësinë Administrative Kuman vazhdon puna për pastrimin e kanaleve kullues. Janë 2-3 kanale në vendin e quajtur “Këneta” që po pastrohen me eskavator. Këto kanale ndodhen midis parcelave bujqësore dhe që kullojnë tokën në 37 ha. Janë 2700 m kanale që u vijnë në ndihmë fermerëve në tokat e tyre.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *