Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

VAZHDON AKSIONI PËR KANALET KULLUES

Pas disa kanaleve që pastrohen dhe që i kemi bërë publik, filloi dhe vazhdon puna për pastrimin e kanalit kryesor kullues në Strum. Edhe ky kanal ashtu si shumë të tjerë nuk ishte pastruar prej vitesh. Tani një skrep po punon në segmentin e parë për të vijuar në të tjerë. Ja disa pamje.
[lsvr_gallery images=”2176,2177,2178,2179,2180,2181″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *