Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Urim për Sulltan Novruzin

Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi dhe stafi i bashkisë uron :
Gëzuar Sulltan Novruzin!
Urojmë besimtarët bektashinj dhe të gjithë shqiptarët sa më shumë paqe, mirësi dhe mbarësi!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *