Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Urim për Ditën e Verës

Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi dhe stafi i bashkisë uron : Gëzuar Ditën e Verës💐
Për Ju dhe familjet Tuaja të keni vetëm paqe, gëzime dhe lumturi🌹🌺
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *