Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Urbanizim i shpejt dhe i sigurt!

Shumë shpejt do të shohim rezultatet e punimeve në rrugën “Ish Ndërmarrja Bujqësore”. 👏
Jemi drejt ndërtimit të trotuarit, për të vazhduar më pas me shtrimin e rrugës dhe vendosjen e të gjithë elementeve urban.
Për një #urbanizim sa më të shpejt e të sigurt.
[lsvr_gallery images=”7283,7284,7285,7286,7287″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *