Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

UNAZA E ROSKOVECIT

Pas përfundimit të sinjalistikës, krijimit të hapsirave për biçikleta, vazhdon puna për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbërta. Unaza e Bashkisë së re të Roskovecit, e ndërtuar përmes Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, i ka dhënë fund një plage të vjetër të qytetit, duke ndërlidhur banorët me rrugët nacionale dhe duke lehtësuar ndjeshëm kalimin e automjeteve dhe këmbësorëve.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *