Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

TROTUARI NE VELMISH

Kanë përfunduar punimet për trotuarin në Velmish. Prej shumë kohësh nuk ishte vënë dorë në këtë segment rrugor dhe kalimi në të ishte bërë pothuajse i pamundur. Gjatësia e këtij segmenti është 1272 metër linear.
Kishte ardhur koha për t’i risjellë jetën dhe gjallërinë edhe kësaj pjese dikur të harruar të Bashkisë Roskovec.
[lsvr_gallery images=”4169,4170,4171″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *