Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Trajnimi i dytë me të rinjtë e Komunitetit Rom dhe Egjiptian

Përfunduam me sukses trajnimet me të rinjtë e Komunitetit Rom dhe Egjiptian në kuadër të projektit “Promovimi i diversitetit dhe barazisë për komunitetin Rom dhe Egjiptian” në Bashkinë Roskovec.👇➡️ Financuar nga Këshilli i Evropës.🙏
Nën drejtimin dhe moderimin e ekspertes së edukimit Znj.Aurora Koci, të rinjtë u informuan dhe trajnuan me aftësi se si të prezantohen në mënyrë dinjitoze dhe të sukseshme në aplikimet për punë😊[lsvr_gallery images=”13362,13363,13364,13365″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

kadikoy moto kurye umraniye moto kurye tuzla moto kurye atasehir moto kurye moto kurye moto kurye moto kurye beykoz moto kurye moto kurye uskudar moto kurye sile moto kurye

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *