Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Thirrje për trajnues për kurse profesionale në Qendren Komunitare, Kurjan:

Thirrje për trajnues për kurse profesionale në Qendren Komunitare,Kurjan:

1. Parukeri
2. Berber
3. Estetist/e
4. Asistent Zyre
5. Marketing
6. Kamarier/e
✍️Kandiditet e interesuar duhet të paraqesin dokumentacionin si më poshtë :
✅Jetëshkrim (CV) .
✅Çertifikatë të aftësive teknike/profesionale për kursin që shfaqin interes.
✅Njohuri dhe eksperiencë të mëparshme.
▪️2-3 vjet përvojë në fushën përkatëse
Detyrat/përgjegjësitë:
▪️Të përgatisë manualin e trajnimit për ciklin e plotë të kursit për të rinjtë/të rejat që shfaqin interes.
▪️Të draftojë kalenderin mujor të punës
▪️Të raportojë çdo muaj për punën e kryer dhe ecurinë e pjesëmarrësve të projekt menaxherja (preferohet ne gjuhen angleze)
▪️Të jetë fleksibël për orarin e zhvillimit të kursit.
Të interesuarit t‘ë dorëzojnë dokumentat pranë zyrës së One Stop Shop ✅

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x