Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takimi i përjavshëm me komunitetin

Përballja, komunikimi na bën edhe më të përgjegjshëm në punën tonë.
Sot në takimin e përjavshëm me qytetarët, në të cilin u adresuan problematika ✍
dhe i’u dhanë shpjegime e sqarime të nevojshme.📝
Komunikimi dhe transparenca janë dy elemente që na udhëheqin në punën tonë të përditshme në marrëdhënie me qytetarët tanë.🤝
#BashkiaRoskovecBashkiaqëduam
#transparencë
#mbështje
[lsvr_gallery images=”12246,12247,12248,12249″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *