Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takimet me komunitetin – Praktikë transparence

Takimet me komunitetin janë praktikë e përhershme e punës sonë.👏
Ishte Zv. Kryetari i Bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha, i cili takoi dhe sqaroi qytetarët për problematikat dhe shqetësimet e tyre.
Takimet ballë-për-ballë me komunitetin janë kthyer tashmë një një traditë në Roskovec. 
#Transparencëndajkomunitetit[lsvr_gallery items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery images=”10460,10461,10462,10463,10464″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *