Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takime me Komunitetin

Të jemi pranë komunitetit, të zgjidhim problemet e tyre dhe t’ja lehtësojmë sadopak jetesën, janë prioritetet tona.
Qytetarët sot u pritën dhe u sqaruan për të gjitha shqetësimet e tyre nga N/ Kryetari i bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha.
Çdo shqetësim i komunitetit është shqetësimi ynë.
Pranë komunitetit për çdo nevojë.
[lsvr_gallery images=”6439,6440,6441,6442,6443″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *