Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Siguria Publike në Nivel Vendor

Dita vazhdon me një takim pune në kuadër të projektit ” Siguria Publike në Nivel Vendor”, bashkëpunim i Akademisës së Hagës, FLAG dhe Bashkisë Roskovec.
Tre komponent kryesor: Bashkia, komuniteti dhe policia, së bashku për të evidentuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë në lidhje me problemet e sigurisë publike.
Të pranishëm në këtë takim ishin përfaqësues të Akademisë së Hagës dhe FLAG.
#SiguriaPublikeNëNivelVendor
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”8362,8363,8364,8365,8366,8367″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *