Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SI ISHIN, SI JANË

– Kështu titullohet fotoreportazhi i radhës –
Pas një pune të mirorganizuar sektori i sherbimeve në Bashkinë tonë ka sjell ndryshimin për krijimin e mjediseve të kulturuara dhe shtimin e sipërfaqeve të gjelbëruara. Po paraqesim disa foto krahasuese dhe ju mund ta nxirrni vetë përfundimin.
[lsvr_gallery images=”1202,1203,1204,1205,1206,1207,1208,1209,1210,1211,1212,1213,1214,1215,1216,1217″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *