Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sektori i zjarrëfikses në gadishmëri

[lsvr_gallery items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]➡️Një falenderim sot për djemtë zjarrfikës të bashkisë 👨‍🚒🚒
Edhe pse e kanë detyrë ligjore shuarjen e zjarreve dhe mbrojtjen e jetës njërëzore apo pronave;
përsëri ata u gjendën aty , ku flakët përpinin kashtën dhe u afroheshin serave ,
në kohë dhe me përkushtim ☑️
📌Bashkia do të zbatojë të gjitha penalizimet ligjore ndaj personave që në mënyrë të qëllimshme vënë zjarrin 👍

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *