Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

RRETH RROTULLIM

Punohet me ritëm të lartë për të përfunduar sa më shpejt ndërtimin e rreth rrotullimit të dytë në Roskovec. Pas zgjerimit të rrugës, shtrimit të saj me çakull dhe ndërtimit të trotuareve ka filluar ndërtimi i rreth rrotullimit.
Në përfundim të këtyre punimeve do të kemi një qarkullim më të lirshëm si për automjete dhe për këmbësorët.
[lsvr_gallery images=”3766,3767,3768,3769″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *