Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rilindje Urbane në Roskovec

Të dashur bashkëqytetarë!
Në fillim të këtij viti ju urojmë:
Qoftë nje Vit i mbarë dhe i suksesshëm
Qoftë viti i realizimit të projekteve për ta kthyer Roskovecin në një qytet model për të gjithë ne
Rilindja Urbane e Roskovecit nuk është e dukshme vetëm nga ne që jetojmë dhe prekim çdo ditë ndryshimet 
Agjensia Telegrafike Shqiptare ka shkruajtur një artikull se si Roskoveci ka ndryshuar në këto dy vite punë

Lexoni artikullin!
[lsvr_gallery images=”7001,7002,7003,7004,7005″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *