Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rilindje Urbane

Pas ndërtimit të trotuarit dhe vendosjes së ndriçimit, nisëm punën për asfaltimin e rrugës pranë shkollës “Alush Grepcka”.
Sot jemi këtu, nesër diku tjetër… 
Do të vazhdojmë me këtë ritëm në çdo rrugë të njësive administrative, për të siguruar urbanizim sa më të shpejtë.
[lsvr_gallery images=”5910,5911,5912,5913,5914,5915,5916″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *