Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikontruksion ne lagjen e maternitetit

Bashkia Roskovec ka nisur rikonstruksionin e segmentit rrugor nga lagjia e maternitetit deri tek xhamia në Suk 1, investim nga të ardhurat vendore të Bashkisë Roskovec.
Projekti parashikon ndërtimin e trotuarëve dhe ndriçimin rrugor.
Urbanizimi do të vazhdojë të jetë prioriteti ynë, duke i kthyer qytetarëve standartin e ri infrastrukturor, qytetar dhe mjedisor që ata meritojnë.
#BashkiaRoskovec
#PërmirësimInfrastrukturësRrugore[lsvr_gallery images=”9787,9788,9789,9790,9791″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *