Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i shkollës “Ajet Toska”

Ka filluar investimi më i ri, i financuar nga Qeveria Shqiptare në bashkëpunim me Bashkinë Roskovec, për rikonstruksionin total të shkollës 9 -vjeçare “Ajet Toska”, Suk 2.
Përveç rikonstruksionit të plotë të ambientit të brendshëm të shkollës, ky projekt synon dhe rehabilitimin e terreneve sportive.
Një investim ky i shumëpritur nga të gjithë banorët e zonës.
#Jovetëmrrugë
#Edukimibrezave
#Investojmëpërtëardhmen
[lsvr_gallery images=”8853,8854,8855,8856,8857,8858,8859,8860,8861,8862″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *