Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i rrugës Marinëz-Roskovec

📍Më në fund rruga Marinëz -Roskovec në rikonstruksion të plotë .Në një gjatësi prej 2.2 km dhe me financim të përbashkët institucional .
📍 Një bashkëpunim i frytshëm Bashkia Roskovec – Bankers Petrolium ltd , me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës sipas programit të investimeve në komunitet
#Çdoditënëpunë
#BashkiaRoskovec
#BankersPetroliumltd
#MinistriaeInfrastrukturës[lsvr_gallery images=”11855,11856,11857″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *