Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i rrugës “Gegallarë”, Kurjan

Vazhdojmë me përmirësimin e infrastrukturës rrugore.
Jemi në rrugën e Gegallarëve,në Kurjan, për t’i dhënë zgjidhje përfundimtare problemit shumëvjeçar të kësaj zone.
Për të lehtësuar lëvizjen e mjeteve dhe të banorëve.
#InvestimeTëReja
#Urbanizim
[lsvr_gallery images=”8553,8554,8555,8556,8557,8558,8559″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *