Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i rrugës “Elmaz Pelo”

Vazhdon puna për rikualifikimin e rrugëve të brendshme dhe sistemimin e trotuareve. Fotot më poshtë sjellin pamje nga rruga “Elmaz Pelo” në Kuman.
#çdoditëpunë
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”7851,7850,7849,7848,7847″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *