Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i shkollave

Me vendimin e fundit të Qeverisë , do te fillojnë investimet në dy shkolla shumë të rëndësishme :
“Alush Grepcka “ – terrene sportive
“Ajet Toska “ -rikonstruksion i plotë dhe terrene sportive ☑️
#Jovetëmrrugë#
#EdukimiIBrezave##InvestimiPërTëArdhmen#
32946178_2014319252220389_8010541197372162048_o

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *