Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i ambientit sportiv në shkollën “Alush Grepcka”

🔛Në shkollën “Alush Grepcka”, Roskovec po punohet për rikonstruksionin e plotë të ambientit të jashtëm sportiv.
Një tjetër ambient model dhe me standard i shtohet Bashkisë Roskovec, në dispozicion të fëmijve dhe të rinjve.✅
#egjithëvëmendjapërju
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”9515,9516,9517,9518,9519,9520,9521″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *