Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksion i Qendrave Shëndetësore

Jemi në Qendrat Shëndetësore Roskovec, Kurjan dhe Strum, për të parë nga afër ndryshimin e madh që ka ndodhur në këtë shërbim tërësisht i rehabilituar, me kushte dhe standarte bashkëkohore.
Ky investim falë partneritetit me projektin “Shëndet për të Gjithë”, financuar nga Agjensia Zviceriane për Zhvillim.
[lsvr_gallery images=”8350,8351,8352,8353,8354,8355,8356″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *