Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstrukisoni i shkollës “7 Dëshmorët”

Vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e plotë të shkollës 9 vjeçare “7 Dëshmorët” në Strum. 
Një bashkëpunim ky i bashkisë Roskovec dhe Trans Adriatic Pipeline (TAP), me financim të këtij të fundit.
Nxënësit e kësaj shkolle do ta fillojnë vitin e ri mësimor me një shkollë e cila mund të thuhet se do të jetë një nga shkollat model për nga ana infrastrukturore dhe jo vetëm.
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”5696,5697,5698,5699,5700,5701″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *