Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi urban i një pjese të bllokut Nr.3 në qendër të qytetit Roskovec ( Faza I )

Rehabilitimi i një pjese të Bllokut nr3 duke e kthyer në shërbim të qytetarëve për ti dhënë një pamje të re dhe funksionale qytetit duke u mbështetur në Strategjinë Territoriale të Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Roskovec. Projekti përfshin realizimin e:

1. Stadiumi i ri
Ndërtimi i fushës së sportit me njësi tregëtare

2.Parku i ri i qytetit
Ndërtimi i parkut të ri të qytetit me ambjente shlodhëse dhe argëtuese

3.Rrugët lidhëse
Sistemimi i kanalit kullues dhe ndërtimi i rrugëve lidhëse

4.Ndërtimi i Postës së Policisë
Sistemimi i kanalit kullues dhe ndërtimi i rrugëve lidhëse

Shkarko

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x