Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i Qendrës Shëndetësore Roskovec

Vazhdon rehabilitimi i jashtëm i qendrës shëndetësore në Roskovec.
Kemi realizuar rikonstruksioni i plotë i tre qendrave shëndetësore Roskovec, Kurjan dhe Strum si bashkëpunim i Bashkisë Roskovec dhe projektit “Shëndet për të gjithë”.
Vëmendja jonë është tek qytetarët, të cilët marrin sot shërbime shëndetësore më cilësore.✅[lsvr_gallery images=”9271,9272,9273,9274,9275,9276″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *