Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i kanaleve vaditës

Vazhdon puna për veshjen me beton dhe rehabilitimin e kanaleve vaditës. Jemi në Roskovec ku punimet janë drejt përfundimit. Një investim ky i financuar nga Banka Botërore në bashkëpunim me bashkinë Roskovec.
[lsvr_gallery images=”6466,6467,6468,6469,6470,6471″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *