Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i infrastrukturës rrugore

Java filloi me inspektimet e punimeve në lagjen “Ish tregu i gjësë”.
Është në vijim puna për rikonstruksionin e plotë të kësaj lagjeje.
Urbanizimi do të vazhdojë të jetë prioriteti ynë, duke i kthyer qytetarëve standartin e ri infrastrukturor, qytetar dhe mjedisor që ata meritojnë.
#Rikonstrukision_i_infrastrukturës_rrugore
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”8075,8076,8077,8078,8079,8080″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *