Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi dhe Pastrimi i Kanaleve

Puna është zhvendosur në fshatin Marinëz, në Njësinë Administrative Kuman. Punohet për pastrimin e kanaleve vaditës sipas projektit “ Rehabilitimi i Sistemit Ujitës nga Rezervuari i Kurjanit”, bashkëpunim i Bashkisë Roskovec dhe Bankës Botërore. Punimet u inspektuan nga N/ Kryetari i Bashkisë z. Isa Hoxha dhe K/ Administratori z. Kadri Hyska.
[lsvr_gallery images=”4147,4148,4149,4150″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *